طرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ مجلسی و پرطرفدار!

به گزارش وبلاگ آراسا، عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران هوادار های زیادی دارد.

طرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ مجلسی و پرطرفدار!

عدس پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و بسیار پر هوادار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می گردد.

عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان ایران هوادار های زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 3 نفر

برنج 2 پیمانه

عدس 1 پیمانه

گوشت چرخ نموده 250 گرم

پیاز 1 عدد

کشمش پلویی 100 گرم

هویج 2 عدد

زعفران دم نموده به میزان کافی

نمک، فلفل سیاه و پودر زیره به میزان کافی

پودر دارچین و پودر گل سرخ به میزان کافی

پودر تخم گشنیز و پودر هل به میزان کافی

طرز تهیه عدس پلو شکم پر

مرحله اول: برای تهیه عدس پلو شکم پر خوشمزه در ابتدای کار عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم عدس کاملا پخته و نرم گردد. حالا هویج ها را می شوییم.

مرحله دوم: در ادامه پوست هویج ها را جدا نموده و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. حالا هویج را به همراه میزانی کره و زعفران دم نموده درون یک تابه مناسب ریخته و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ گردد.

مرحله سوم: حالا نصف استکان آب اضافه نموده و اجازه می دهیم هویج کاملا پخته گردد، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و درون یک تابه جداگانه به همراه میزانی روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای گردد.

مرحله چهارم: در ادامه گوشت چرخ نموده را به تابه اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند، سپس میزانی نمک، فلفل سیاه، پودر زیره، پودر دارچین، پودر گل سرخ پودر، تخم گشنیز، پودر هل و زعفران به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم: حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه کشمش را به همراه میزانی کره و روغن درون یک تابه مناسب ریخته و کمی تفت می دهیم تا پف نمایند، سپس به همراه هویج بلافاصله به تابه می افزاییم.

مرحله ششم: زمانی که عدس پخته شد، آنرا درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج گردد، سپس یک قابلمه حاوی آب روی حرارت می گذاریم تا آب جوش بیاید. حالا برنج را می شوییم و به همراه میزانی نمک به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم: در ادامه اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام گردد، سپس زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و برنج آبکشی می کنیم.

مرحله هشتم: در این مرحله برنج و عدس را با هم مخلوط نموده، سپس درون قابلمه مورد نظرمان میزانی روغن مایع می ریزیم و ته دیگ دلخواه مان را درون آن فیکس می کنیم. حالا میزانی از عدس پلو برداشته و مابقی آنرا درون قابلمه می ریزیم.

مرحله نهم: حالا میان برنج را خالی نموده و با گوشت کوب کاملا فشرده می کنیم، سپس مواد میانی را درون قابلمه می ریزیم و روی آنرا با برنج کنار گذاشته می پوشانیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن می گذاریم.

مرحله دهم: حالا درب قابلمه را با دمکنی پوشانده و اجازه می دهیم عدس پلو به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد پس از گذشت این زمان عدس پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به همراه سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "طرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ مجلسی و پرطرفدار!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه عدس پلو شکم پر؛ مجلسی و پرطرفدار!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید