طرز تهیه خورش ریواس با مرغ مجلسی به صورت تصویری

به گزارش وبلاگ آراسا، طعم ترش و دلچسب ریواس در کنار مرغ، خورش ریواس را به یک غذای مجلسی و بهاری تبدیل نموده است. این خورش به علت پخت سریع و آسان انتخابی مناسب برای مهمانی ها و دورهمی های شما است. در این مطلب طرز تهیه خورش ریواس با مرغ مجلسی را به صورت مرحله به مرحله مرور می کنیم. قبلا هم در کتاب کاله طرز تهیه خورش ریواس با گوشت چرخ نموده را که خیلی سریع تر آماده می گردد، آنالیز نموده بودیم.

طرز تهیه خورش ریواس با مرغ مجلسی به صورت تصویری

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس با مرغ

  • ریواس 600 گرم
  • سبزی (نعناع و جفعری) نیم کیلو از هر کدام
  • مرغ تکه ای به اندازه لازم
  • نمک، فلفل و … به اندازه لازم

طرز تهیه خورش ریواس با مرغ

1. آماده کردن ریواس و سبزیجات

اولین مرحله از طرز تهیه خورش ریواس با مرغ این است که ریواس را بشویید و بعد پوست روی آن را بکنید و بعد خرد کنید تا ریواس مورد احتیاج برای خورش آماده گردد. بعد به سراغ سبزیجات این خورش بروید و آن ها را هم خوب ریز کنید. در نهایت در یک قابلمه مناسب اندازهی روغن بریزید و سبزیجات خورش را داخلش بریزید و اجازه دهید آب سبزیجات تبخیر شوند و تفت دهید.

2. سرخ کردن پیاز و مرغ

اکنون و در این مرحله از طرز تهیه این خورش نوبت آن است که پیاز را نگینی خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید وقتی پیاز کمی نرم شد مرغ تکه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش عوض گردد بعد در قابلمه را ببندید و بگذارید مرغ بپزد.

3. اضافه کردن ریواس به مرغ و پخت خورش ریواس

در آخرین مرحله از طرز تهیه خورشت ریواس با مرغ، وقتی که مرغ پخت مخلوط سبزیجات و ریواس تفت داده شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و کمی زعفران را به همراه نصف لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورش حدود 20 دقیقه بپزد و جا بیافتد.

نکات تکمیلی برای تهیه خورش ریواس

تهیه و پخت خورش ریواس درست مثل طرز تهیه انواع خورش دیگر از جمله تهیه خورش کرفس و تهیه خورش کنگر کار ساده ای است اما این که خورش شما خوب گردد احتیاج به دقت به نکات و فوت وفن های آن دارد.

گوشت مناسب برای تهیه خورش ریواس

گوشت مناسب برای تهیه خورش ریواس همان گوشت مناسب خورش است. بنابراین گوشت مناسب این خورش هم گوشت ریز است که می تواند گوشت قرمز باشد یا گوشت مرغ. اما استفاده از گوشت چرخ نموده هم برای تهیه این خورشت مناسب است. طرز تهیه خورشت ریواس با گوشت چرخ نموده را با جزییات می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.

سبزی مناسب خورش ریواس

معمولا خورش ریواس را با جعفری و نعناع تهیه می نمایند که گاهی به شکل خشک شده این سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد و گاهی هم تازه این سبزیجات. اما اگر این سبزیجات را دم دست ندارید می توانید سبزی قورمه را جایگزین کنید. طرز تهیه خورش ریواس با سبزی قورمه درست مثل خورش ریواسی است که در بالا گفتیم.

تهیه خورشت ریواس با لپه یا لوبیا چیتی

در بعضی از نقاط ایران در تهیه و پخت ریواس از لپه استفاده می نمایند. اما در عین حال استفاده از لوبیا چیتی هم در پخت خورش ریواس رایج است. بنابراین اگر دوست داشتید در این خورش از حبوبات بهره ببرید حتما قبل از پخت آن ها را بخیسانید و خوب بپزید بعد مراحل پخت عادی خورش ریواس را طی کنید.

استفاده از رب برای تهیه خورش ریواس

از آن جایی که معمولا در تهیه خورش ریواس از سبزی استفاده می گردد احتیاجی به استفاده از رب گوجه نیست اما اگر خواستید که رنگ خورش شما کمی متفاوت باشد می توانید اندازهی رب گوجه هم در تهیه این خورش بهره ببرید. البته حتی عده ای سبزی را حذف می نمایند و فقط از رب گوجه برای رنگ دادن به خورش استفاده می نمایند.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورش ریواس با مرغ مجلسی به صورت تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش ریواس با مرغ مجلسی به صورت تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید