طرز تهیه یک نوع کیک با اسمی عجیب ، کیک نیش زنبوری را حتما امتحان کنید

به گزارش وبلاگ آراسا، کیک نیش زنبوری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می گردد.

طرز تهیه یک نوع کیک با اسمی عجیب ، کیک نیش زنبوری را حتما امتحان کنید

به گزارش وبلاگ آراسا، کیک نیش زنبوری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نیش زنبوری در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

آرد: 2 پیمانه

مایه خمیر: 7 گرم

شیر ولرم: 150 گرم

شکر: 60 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

کره آب شده: 80 گرم

نمک: ½ قاشق چایخوری

عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم کارامل

کره: 150 گرم

شکر: 80 گرم

عسل: 2 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: 5 قاشق غذاخوری

بادام پرک: 200 گرم

مواد لازم برای کرم

شیر: 800 میلی لیتر

وانیل: 2 قاشق چایخوری

شکر : 80 گرم

کره: 80 گرم

پودر پودینگ وانیل: 70 گرم

خامه قنادی: 400 گرم

پودر شکر: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نیش زنبوری

مرحله اول

برای تهیه کیک نیش زنبوری خوشمزه در ابتدای کار خمیر آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک کاسه مناسب الک نموده، سپس وسط آن را گود می کنیم و شیر ولرم را می افزاییم. در ادامه شکر و خمیر مایه را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را کمی مخلوط نموده، سپس روی آنرا با یک پارچه نخی می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان کره آب شده را به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه نموده و به خوبی ورز دهیم.

مرحله سوم

زمانی که خمیری نرم و لطیف درون کاسه حاصل شد، مجددا روی آن را پوشانده و اجازه می دهیم به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت کند. در این فاصله به سراغ درست کردن پودینگ می رویم، برای این منظور کره را درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب گردد، سپس شکر را به همراه عسل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شده و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در ادامه پرک بادام را به قابلمه اضافه نموده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک گردد. در این مرحله به سراغ درست کردن پودینگ می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه جداگانه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا شکر را به همراه پودر پودینگ به قابلمه اضافه نموده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه غلیظ گردد. در ادامه وانیل و کره را به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا کره درون مایه پودینگ ذوب گردد، سپس روی آن را با سلفون پوشانده و درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک گردد و رویه نبندد. پس از اتمام استراحت خمیر آنرا درون یک رینگ پهن می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیر را با تاپینگ پرک بادام کاور می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 20 دقیقه استراحت کند. در این فاصله فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم گردد، سپس رینگ را طبقه میانی فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی تاپینگ طلایی و خوشرنگ گردد. پس از گذشت این زمان رینگ را از فر خارج نموده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک گردد، سپس از رینگ خارج می کنیم.

مرحله دهم

حالا پودینگ خنک شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس خامه قنادی را کم کم به آن اضافه نموده و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا فرم بگیرد. در ادامه کیک را به دو قسمت مساوی به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله یازدهم

در ادامه مخلوط پودینگ را درون قیف ماسوره دار ریخته و روی لایه کیک پایپ می کنیم، سپس قسمت دیگه برش خورده کیک را روی آن فیکس می کنیم. در نهایت کیک را به دلخواه با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه یک نوع کیک با اسمی عجیب ، کیک نیش زنبوری را حتما امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک نوع کیک با اسمی عجیب ، کیک نیش زنبوری را حتما امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید