مخابره سیگنال های ضعف به آمریکا

به گزارش وبلاگ آراسا، ایرانی که بیش از چهل سال است شعار سیاست خارجی اش بر سر در وزارت امور خارجه، نه شرقی نه غربی بوده؛ اما حداقل در این برهه از تاریخ شاهد مغلوب شدن این تفکر در مقابل مصلحت اندیشی های سیاسی هستیم.

مخابره سیگنال های ضعف به آمریکا

گروه دانشگاه وبلاگ آراسا، امیر رضا بفتاق؛ 3 نوامبر 2020، انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا برای تعیین شدن چهل و ششمین رئیس جمهور این کشور در حالی انجام خواهد شد که تا به امروز تعداد زیادی از مردم آمریکا در انتخابات زودرس، آرای خودشان را به صندوق های رای انداخته اند.

اما آن چیزی که در اینجا حائز اهمیت است، نه تعداد آرا و نه آن اسمی که در پس شمردن آرا به عنوان رئیس جمهور اعلام خواهد شد؛ بلکه اساسا نسبت ایران با انتخابات امریکاست. ایرانی که بیش از 40 سال است شعار سیاست خارجی اش بر سر در وزارت امور خارجه، نه شرقی نه غربی بوده؛ اما حداقل در این برهه از تاریخ شاهد مغلوب شدن این تفکر در مقابل مصلحت اندیشی های سیاسی هستیم.

البته از کسانی که سالهاست آب خوردن مردمان ایرانی را هم منوط به نرم شدن دل کدخدا نموده اند و همچنین افرادی که سیاست زدگی موجب شده است که در مقابل این رویه سکوت نمایند این چنین اعمالی بعید نیست، اما موضوع مهم امروز، فراتر از بحث حول موضوع مذاکره یا عدم آن و جدال های حزبی همیشگی است. بحث امروز، امنیت ملی ایران است امنیتی که با مخابره سیگنال های ضعف به سوی دشمن خونی، شدیدا در خطر است. بر کسی پوشیده نیست که تحریم های ظالمانه اهریمن خونخوار، موجب مصیبت های فراوانی بر مردمان مظلوم شده است و هیچ تردیدی وجود ندارد که تحریم ها ضربات شدیدی بر پیکره اقتصاد نیمه جان و فرسوده - حاصل از بی کفایتی عده ای از خدا بی خبر- وارد نموده اند، اما هیچکدام از این ها دلیل خوبی برای بازی کردن در زمین دشمن نیست. همانگونه که اصل 152 قانون اساسی تصریح نموده است سیاسیون از هر گونه اقدامی که موجبات سلطه بیگانگان و از دست رفتن استقلال کشوربگردد منع شده اند، اما ما شاهد این هستیم که عده ای مستقیم یا غیر مستقیم اعلام مینمایند که منتظرند که ترامپ از کاخ سفید برود تا بتوانند با بایدن کنار بیایند.

اینگونه اعمال باعث میگردد سیستم آمریکا با علم به ضعف داخلی ایران و میل عده ای به مذاکره، روز به روز فشار ها را بیشتر کند تا جایی که مردم به ستوه آمده و حکومت ناچاراً به مذاکرات حول یکی دیگر از سرمایه های ملی کشور تن بدهد که این تماما در تضاد با اصل مذکور از قانون اساسی است.

حال باید از آقایان پرسید که چگونه به خود اجازه می دهند با گفتار و رفتارشان استقلال و امنیت کشور را به خطر بیاندازند. این که کشور در حال حاضرمعلق مانده است به امید آنکه ترامپ رفتنی گردد و بایدن بیاید و به برجام بازگردد خیانتی عظیم است.

از این گذشته، اینکه با اعمال خود آمریکا را متوجه این موضوع کنیم که تحریم ها نتیجه بخش بوده و ایران منتظر تعیین شدن نتیجه انتخابات است تا سیاست های خود را متناسب با آن اتخاذ کند از سویی امنیت ملی کشور را با خطری سهمناک روبرو میکند و از سوی دیگر نه با متن و روح قانون اساسی نسبتی دارد و نه با آرمان ها و اندیشه های ناب انقلاب اسلامی؛ و ازهمه مهمتر کاملا در تضاد با آیه شریفه وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا است. این که در ژانویه 2021 کدام یک از این دو نفر بطور رسمی فعالیت خود را در کاخ سفید شروع خواهد نمود هیچ اهمیتی برای ایران ندارد و نباید داشته باشد سیاسیون موظفند بر اساس ظرفیت ها و استعداد های کلان کشور کوشش خود برای بهبود معیشت مردم را چند برابر نمایند بلکه رستگار شوند و از خشم خداوند در امان بمانند و امید است که خداوند ما را از دورویان، دروغگویان و عهد شکنان بی احتیاج سازد.

امیر رضا بفتاق - دبیرواحد بین الملل انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز

انتشار یادداشت های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط وبلاگ آراسا نیست و صرفاً منعکس نماینده نظرات گروه ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "مخابره سیگنال های ضعف به آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخابره سیگنال های ضعف به آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید